Tuesday, February 10, 2009

Britannia rules shit

Donderdag zou Wilders in het 'House of Lords' zijn film Fitna vertonen, maandagmiddag kreeg hij een brief van de Britse ambassade waarin hem ten verstaan gegeven werd niet welkom te zijn. Een woordvoerder laat weten “De Britse regering verhindert iedereen die extremisme, haat en gewelddadige boodschappen verspreidt in onze gemeenschappen, de toegang tot ons land”.

Heel stoer ontzegt de Britse regering een gekozen volksvertegenwoordiger uit een bevriend EU-land de toegang omdat zijn islamkritiek de moslimgemeenschap in Groot-Britannië niet aanstaat. Een EU-burger met een onbeschreven strafblad die niet voorkomt op de ‘wanted-lijsten’ van Interpol wordt de toegang tot een ander EU-land ontzegd omdat Lord Ahmed heeft gedreigd samen met 10.000 andere moslims het parlementsgebouw te zullen blokkeren.

En als de moslim dreigt, dan dienen wetten, verdragen en vrijheden per onmiddellijk opgeschort of ingeperkt. Dan komt het vrije verkeer van personen binnen de EU acuut tot stilstand. Gansch het raderwerk staat stil als Mohammeds machtige arm het wil.

Wilders op zijn beurt heeft nog nooit ergens mee gedreigd. Niet met de hel, niet met geweld en niet met rivieren van bloed. Toch is hij schuldig, schuldig aan kritiek op de islam en om die reden mag hij Groot-Britannië niet in. Niet omdat de orde niet bewaard zou kunnen worden; eerder dit jaar, toen honderdduizend door haat verblinde anti-Israël betogers op de been waren was dat ook geen argument.

... the Mohammedan religion increases, instead of lessening, the fury of intolerance.[] The religion of blood and war is face to face with that of peacezei Winston Churchill, leider van een natie ‘that once ruled the waves’. Maar deze tsunami hebben ze helaas niet aan zien komen. Inmiddels is de sharia een officieel onderdeel van de Britse rechtspraak en krijgt een Nederlands parlementariër geen inreisvisum vanwege zijn kritiek op de islam. De CIA gaf recent aan in Groot-Britannië een grotere dreiging voor de nationale veiligheid te zien dan in Iran. Hear hear!

2 comments:

 1. Very unique blog.
  Beautiful pictures. Wow...

  Please visit:
  http://bali-worldresorts.blogspot.com

  Keep blogging.
  Good luck.

  ReplyDelete
 2. Widow burning was stepwise prohibited in Bali by the Dutch government, and this policy came to an end in 1904.

  ReplyDelete

Gratis web site teller.