Sunday, April 19, 2009

Voorproefje Durban IINederland gaat maandag niet naar naar Genève zo liet Minister Verhagen zaterdagavond weten. De antiracismeconferentie (Durban II) heeft met de nu voorliggende slotverklaring wat hem betreft haar geloofwaardigheid verloren. De reactie op Nederlandse wijzigingsvoorstellen omschreef hij als ‘grimmig’.

Een aantal landen die zelf nog heel wat te doen hebben op het gebied van mensenrechten, misbruikt de top om religie boven de rechten van de mens te stellen en de vrijheid van meningsuiting onnodig in te perken, discriminatie op grond van seksuele geaardheid te negeren, en impliciet Israël als enige land in de beklaagdenbank te zetten”. Aldus de Minister.

Dit tot groot verdriet van o.a. Harry van Bommel (die desondanks wél gaat) en beroepsactivist René Danen die sprak van een gemiste kans om antiracisme te bestrijden [sic]. Maar niet getreurd heren, de spreker in bovenstaande video licht alvast een tipje van de sluier op. De man was één van de sprekers op het congres “imams en rabbi’s voor vrede” en is met enige regelmaat voorganger in het vrijdaggebed op Al-Aqsa TV. Een wijs man die U zeker en vast gaat ontmoeten daar in Genève.

Trimbaard weet ons te melden dat het pamflet ‘Elders of Zion’ (dat ongetwijfeld ook op deze conferentie weer te koop wordt aangeboden) geen leugen is maar een blauwdruk voor Joods imperialisme. En daarom: “Israel is a cancer that wants to rule the world”, “time will come when their children will be exterminated”. Prettige conferentie verder.

8 comments:

 1. Het filmpje was al op 3 april te zien op Memri TV. Een van de agit-prop zenders van Eretz ut-Yisrael if I may say so. Het is ongelovelijk knap hoe Memri er steeds weer in slaagt om uit het aanbod van honderden arabische zenders die 24/7 soapies uitzenden, steeds datgene te pikken wat hullie behaagt. Als ik óp 'elders of zion' search op Memri TV vallen de intervallen tussen de filmpjes op. Zorgvuldig gedoseerd ? Zit daar any reason in ?

  ReplyDelete
 2. Je kunt je inderdaad afvragen waarom MEMRI zoveel moeite doet. Ahmadinejad weet het altijd perfect samen te vatten. Of anders zijn aanhangers wel die deze holocaust overlevende voor nazi uitmaken.

  ReplyDelete
 3. Wel grappig om zelf iemand zijn taalgebruik belachelijk te maken met "[sic]" terwijl je het daaronder zelf hebt over een tipje van de sluier opligten.

  ReplyDelete
 4. oeps, blij dat je erom kon laggen

  ReplyDelete
 5. Mijn makke is dat ik een (te) hoog empatisch vermogen heb dat maakt dat ik mij zelfs in die gek van een Ahmedinejad kan inleven. De Arabieren vinden hem een sabatai aka crypto-jood http://tinyurl.com/ddow7a
  Veel Teherani zeggen dat hij een http://tinyurl.com/dxwp3o is omdat Israel zich geen betere vijand kon wensen.
  Zelf neig ik er toe om te denken dat hij een eigenaardig soort filosemiet is. Mahmoud is vier handen op 1 buik met de http://www.nkusa.org/ rabbis die je op dit filmpje ziet http://tinyurl.com/ddlk8o .

  Hij is niet veel gekker dan ik.

  Alle culturen zijn voor G_D gelijkwaardig. Cannibalisme is voor hem slechts een kwestie van smaak.

  ReplyDelete
 6. Het copy/paste van het laatste filmpje ging mis. Opnieuw dus en let op de lichaamstaal van Mahmoud

  http://tinyurl.com/ddlk8o

  ReplyDelete
 7. Tulay, wat ben je toch een enorm vervelende internetvervuiler. Overal kom je die trol tegen.

  ReplyDelete
 8. Fout getypeerd @ Bert
  Ik ben een sommeltje en sommeltjes hebben, anders dan U, vaak wel wat te melden ook al klinkt dat niet altijd even lief.

  ReplyDelete

Gratis web site teller.