Sunday, May 10, 2009

Microsoft geschiedeniscontrole

Is dit nu wat Tariq Ramadan bedoelt met: “Ook is het belangrijk de inhoud van het onderwijs te bezien (met name van de geschiedenis), zodat er meer nadruk komt op de gemeenschappelijke geschiedenis die de rijkdom van meerdere geheugens in zich verenigt (Jihad van vertrouwen, Van Gennep Amsterdam).


Het lijkt erop dat Microsoft zich heeft voorgenomen ditmaal niet achter de feiten aan te hollen; de spelling- en grammaticacontrole in Office2007 is er in ieder geval helemaal klaar voor.

8 comments:

 1. Ik begin me pas ongerust te maken als-ie, in dergelijk verband, als alternatief voor anti-Saoedische anti-Joodse suggereert.

  ReplyDelete
 2. Tijdens de 23 dagen durende Israëlische oorlog tegen Hamas in Gaza zijn 1284 Palestijnen om het leven gekomen en 4336 gewond geraakt. Onder de doden waren 894 burgers, van wie 280 onder de 18 jaar. Daarnaast werden ook 167 leden van de burgerpolitie gedood.

  Vlg De Pers/NL


  במהלך 23 ימי המלחמה הישראלית נגד החמאס על עזה בשנת 284 יש פלסטינים נהרגו ו 336 נפצעו. בין ההרוגים היו 94 אנשים, 80 מהם מתחת לגיל 18 שנים. היו גם 67 אנשי המשטרה האזרחית הרוג.

  Vlg Google Translate

  ReplyDelete
 3. Het summum van geschiedvervalsing, gemeenschappelijkheid kneden waar er geen overeenkomsten zijn. Bovendien is zeer onterecht om de geschiedenis van de geimporteerden in te voegen in het land van toevlucht. Dat maakt het onmogelijk om te leren van de eigen fouten, en de oorsprong te achterhalen waarom op grote schaal men het eigen land wilde ontvluchten.
  En als economische motieven de hoofdoorzaak waren, dan nog blijft de vraag, welke factoren maakten het onmogelijk om thuis te floreren en een bestaan op te bouwen.
  Ook Tariq heeft daar wijselijk geen opinie over.

  ReplyDelete
 4. Het summum van geschiedvervalsing is mij proberen wijs te maken dat alle moslims een replica van het Zwaard van David onder hun hoofdkussens hebben liggen. De bewoonster van een dorre landstreek weet dat ook vanavond leden van Eretz ut-Yisrael met het Zwaard van de Profeet (dzbfw) zichtbaar op hun rug door Hebron paraderen.

  ReplyDelete
 5. En zo is het maar net
  En Jaao is naar bed

  ReplyDelete
 6. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 7. Wanneer komt er een kwartaal overzicht ?

  Jouw specialiteit is van een ongekende klasse.

  @ Jaap
  Ik weet de domste kamervraag ooit. Van een man die voor het gebroken geweertje in een van zijn kamers zat. De hele dag achter de haag in zijn voortuin stond te loeren of er een chick in het gewraakte bushokje stond. Hij woonde aan de Glip in Heemstede. Ik denk dat je hem kent. Niet de man maar de vraag & de anrwoorden. De antwoorden ken ik niet. Wel de vragen. Bij benadering dan. Niet dat hij op kousevoeten geen chickes als ik benaderde. De Glip is danwel geen Van Merlenlaan maar ons soort meisjes lopen er bij bosjes in het Groenendaalse bos. Nooit alleen maar altijd in ploegjes van twee 24/7 en 366 plus 3 x 365/4

  Ik ben net uit het ei gekropen en ik kan al wiskundige formules. Kunnen wel maar kennen nog niet. Ik heb net zo'n taalachterstand als mijn moeder Tulle. Mijn vader is mijn vader niet. Mijn vader heet Janssen met dubbel SS.

  Niet dus Jansen zoals bij de Arabist wiens kop als gevelstuk dient bij Van der Pigge. Maar JanSSen

  Ik zoek een vraag van Graus die die vraag in domheid benadert. U moet het weten. Please.

  Excuus voor OF TOPIC maar deze draad staat al zo lang open dat ik mijn met bont gevoerde klompjes etc

  May 17, 2009 3:10 AM

  ReplyDelete
 8. - ik wil graag met je spreken na de zonnewende -
  - onder uiterste discretie -
  - hier -
  - Re : kamervragen -
  - of hier -
  - barterovereenkomst -
  - dus taxfree -
  - want uitsluitend dienstreizen -

  ReplyDelete

Gratis web site teller.