Friday, May 29, 2009

Kosmopolitisme verkracht

Het ging weer eens om de vorm, tijdens het verantwoordingsdebat in de Tweede Kamer. Met als merkwaardig gevolg dat opnieuw niet het Kabinet, maar Wilders zich moest verantwoorden. Maar bovenal moest hij zich gaan schamen, diep schamen, nu was toch echt een grens overschreden. Want?

Wilders begon zijn spreektijd gisteren met: “ze was verkracht, maar ze was niet kwaad. De journaliste die op zoek ging naar de Taliban in Afghanistan zag haar nieuwsgierigheid omgezet in een wrede, meervoudige, verkrachting. Maar waar dat bij anderen leidt tot woede of verdriet, toont deze journaliste vooral begrip. Ze zegt: “er was ook respect voor mij”. En ze kreeg nog thee met koekjes ook”.

Wilders wilde hiermee aangeven dat: “onze elite, of het nou gaat om politici, journalisten, rechters, subsidieslurpers of ambtenaren, volledig de weg kwijt [is]. Elk gevoel voor realiteit is verdwenen. Elk gezond verstand wordt overboord gezet om de werkelijkheid te ontkennen. Niet alleen deze helaas verkrachte journaliste leidt aan het Stockholm-syndroom, maar de hele Nederlandse elite.”

Ik vind het een schitterende metafoor. De nieuwsgierige, goedwillende, onbevangen journaliste staat voor een Westerse samenleving die overtuigd is van de intrinsieke goedheid van de wereld en de zuiverheid van haar eigen bedoelingen. Maar terwijl zij zich bukt om het Afrikaanse continent de helpende hand te bieden, terwijl zij neigt om tribale gebieden te verheffen, wordt zij onbarmhartig en meerdere malen verkracht.

En dan luidt de grote vraag: hoe kon dat gebeuren? Waarom heeft deze ‘bon sauvage’ de gulle gever in de hand gebeten? Wat ging er fout, want aan de goede bedoelingen kan het niet liggen. “Ghazi had zijn hormonen niet onder controle” verklaarde de journaliste vergoeilijkend. Ze zei niet: ‘talibancommandant Ghazi Gul heeft mij meermalen verkracht, hij is een misdadiger’. Ongeacht of de journaliste nu boos is op Gul of niet, ze presenteert hem hier als het slachtoffer van omstandigheden; als slachtoffer, net als zij, en niet als dader.

Het is die typisch kosmopolitische gedachte ‘de hele wereld is slachtoffer behalve het Westen’ die Wilders niet langer verdraagt en hem ertoe bracht deze mevrouw, dit slachtoffer, als personificatie van dat ideaal op te voeren. We tonen respect. We noemen elkaar bij de voornaam, schenken thee en delen lekkernijen. En als dan plots iemand uit zijn rol valt dan kan dat nooit aan onze intenties hebben gelegen. Die zijn immers de afspiegeling van een intrinsiek goede wereld, een wereld die ieder mens in zich draagt en met de juiste sleutel ontsloten kan worden.

Dit rechtvaardigt vervolgens de conclusie dat wie in deze tragische gebeurtenis meer ziet dan alleen een misverstand zich “diep in zijn hart moet schamen” (JPB). Die is willens en wetens bezig mensen buiten te sluiten ten gunste van zijn eigen perverse agenda. Want als deze mensen met respect bejegend zouden worden en de kans zouden krijgen zich te ontwikkelen, heus, dan moet je eens zien. Geen misverstand.

Ik ben geen psycholoog en al helemaal geen fan van Freud, maar volgens mij is hier niet zozeer sprake van het ‘Stockholm syndroom’ maar van ‘verdringing’. Niet door gebeurtenissen naar het onderbewuste te verbannen (dat schijnt niet te lukken) maar door ze te overschreeuwen. Door het eigen wereldbeeld als een mantra opnieuw en opnieuw te projecteren en alle aanvallen hierop als abnormaal te kwalificeren. Dat is wat de journaliste deed, dat is wat het onlangs in Yemen ontvoerde echtpaar deed en dat is wat bijna de voltallige Tweede Kamer en het Kabinet doen. De confrontatie met het eigen ontspoorde wereldbeeld vermijden door de aanvaller te diskwalificeren óf door hem in het eigen kamp op te nemen.

Om dezelfde reden moet je je niet willen afvragen waarom Afrika na vijftig jaar ontwikkelingshulp nog steeds een puinhoop en een bodemloze put is, je moet de handen uit de mouwen steken, je moet geven en verheffen, het gaat hier om slachtoffers. Je moet je niet afvragen of immigratie netto oplevert of kost, je moet de grenzen openstellen en gezamenlijk optrekken, het gaat hier om slachtoffers. Je moet je niet afvragen of de islam met een democratische rechtsorde te verenigen is, je moet moskeeën bouwen en mensen hun godsdienstvrijheid gunnen. Zolang je volhardt in het goede dan word je nooit bedrogen, dan word je nooit verkracht.

De reacties in de Kamer op Wilders’ vergelijking bestonden uit boosheid. Boosheid om de zoveelste aanval op het wereldbeeld van de ‘puur goede mens’. De journaliste sprak in haar boosheid dan tenminste nog over zichzelf en over wat haar was aangedaan. Kamer en Kabinet ontweken die aanval door de journaliste als bliksemafleider en als vleesgeworden slachtoffer van Wilders’ lage lusten op te voeren; opnieuw verkracht, maar nu door Kamer en Kabinet. Het moge duidelijk zijn, misbruik binnen de kosmopolitische familie wordt niet erkend.

Hoe zou men trouwens gereageerd hebben als het een Afghaanse journaliste was geweest? Een journaliste die, zeg, de commandant van Kamp Holland had willen interviewen? Om vervolgens door hem en zijn adjudanten te worden verkracht. Zou er dan iemand durven stellen dat ‘Theo’ zijn hormonen even niet onder controle had? En dat het Afghaanse parlementslid dat hier schande van spreekt goedkope en laaghartige politiek bedrijft?
Ik denk het niet. Want in dat geval zou het incident wél conform het gangbare wereldbeeld zijn geweest: zielige Afghaanse wordt door Westerse bezetter vernederd, maar dapper parlementslid springt voor haar op de bres. Femke houdt het slechts met moeite droog. En Theo? Die wordt opgepakt en berecht.

29 comments:

 1. LS...

  Wat mij vooral opviel, naast het vlijmscherpe betoog van Geert Wilders natuurlijk, was het optreden van onze hitsige politieke beroepshoer en klaagvrouw Femke Halsema op haar hoerige rode schoentjes. Ze bleef maar heen en weer rennen voor de camera alsof ze naar de plee moest voor een shot of ze was zo loops dat ze bang was voor natte plekken op haar stoeltje. God wat heb ik een hekel aan dat pleuriswijf maar dat had u al begrepen.
  Met de groeten van,

  Caesar Lion Cachet...

  ReplyDelete
 2. Op het bordje dat buiten de kooi hangt staat in koeien van letters in alle talen AFGHANISTAN.

  Het betreden van deze KOOI is geheel voor EIGEN REKENING & RISICO.

  Je ziet wat TURKSE KANGALS & hun pups met wat ROOFDIEREN stoeien.

  De Opperlandse KIP die de KOOI betreedt is terecht BLIJ dat ze het AVONTUUR heeft OVERLEEFD.

  Voor hetzelfde geld hing ze, als ze wat jonger was, GESLACHT en KAAL GEPLUKT bij een AMSTERDAMSE POELIER achter de ramen.

  Bij leven van het vet KAPOEN dat Theo de Carameliet heette kon dat CRAPUUL tegen de andere KAPOEN - Theo de Aarsman - zeggen : als je net zo g**l bent als ik gaan we naar de POELIERS op de WALLEN. Daar hangen blote KIPPEN voor de ramen. We zijn toch IMPOTENT dus we krijgen hem niet recht overeind maar dat zal de PRET niet drukken.

  Ik heb gewacht totdat Theo's zoon wat ouder was en naar ik meen te weten zijn vader de l*l vond die hij ook was.

  ReplyDelete
 3. " Ze zegt: “er was ook respect voor mij”. En ze kreeg nog thee met koekjes ook”."

  Een behoorlijk geperverteerde beleving van respect. En terecht van Wilders om deze ontkenning van de werkelijkheid te gebruiken in zijn toespraak.

  Het is moreel masochisme to the n'th degree.

  Je hebt gelijk dat het meer met verdringing dan met het " Stockholm syndroom " te maken heeft.
  Pascal Bruckner legt het haarfijn uit in " De tirannie van het berouw ". Als het niet zulke onomkeerbare en desastreuze gevolgen had zou je achterover kunnen leunen tot de dolenden tot hun positieven komen.
  Die luxe hebben we niet, want eigenlijk is het niet meer vijf vóór twaalf, maar kwart vóór een.

  Ik moet alleen nog een lans breken voor Freud. De man was de grondlegger van een wetenschap die toch echt veel vooruitgang heeft geboekt na zijn eerste theorieën. Je verwijt Newton toch ook niet zijn eerste inzichten na de "appel "

  Ontspoord wereldbeeld, heftige ontkenning van de werkelijkheid, en daardoor de volledige afwezigheid van objectieve maatregelen.

  De enigen die zich zouden moeten schamen houden hun welwillende projecties nog wel even vast.
  Tot de realiteit ze inhaalt. Want dat is ook zo'n mooie wetmatigheid.
  De kruik gaat net zolang te water tot ze barst.

  ReplyDelete
 4. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 5. Martien PenningsMay 30, 2009 at 8:05 AM

  Jaap! Godverdomme! Chapeau! Een meesterstukje. Werkelijk héél mooi! En dat zeg ik op de vroege morgen na een kilometer of acht hardlopen. Dus ik ben echt erg nuchter.

  ReplyDelete
 6. Bizar is ook het volgende. In De Pers van 29 mei staat een artikel van Marcia Nieuwenhuis waarin de journaliste in kwestie, Joanie de Rijke, reageert op Wilders' gebruik van haar verhaal. Voor wie wil, het stuk heeft als titel: ‘Laat die man eerst mijn boek maar eens lezen'.

  Wat mij bijzonder trof is de passage, waarin zij (de journaliste) zegt: "[...] Een mens is nooit alleen maar een monster, omdat hij zich taliban noemt."

  Als je nu "taliban" eens vervangt door bijv. "SS-'er": zouden ze nog zo denken, dat je een mens nooit zomaar een monster mag noemen? Volgens mij is het zo, dat om je bij bepaalde organisaties een plek te verwerven en zeker een leidinggevende zoals een commandant, je wel een momster moet zijn, anders wordt je of zelf koppie kleiner gemaakt of voortijds weggestuurd. Misdadige organisaties bestaan alleen bij gratie van het feit dat er mensen zijn die misdadiger wíllen zijn, of dat nou de SS, KGB, taliban, maffia, streetgangs of wat dan ook is. Conclusie: Wilders heeft gewoon gelijk. Dit type goedmensen vertikt het ten ene male om goed en kwaad te onderscheiden en is zo naief om te denken dat je het goede in ieder mens wel naar boven kunt krijgen door thee met hem te drinken. Wee de wereld die door dit soort lichtzinnigen wordt geregeerd.

  ReplyDelete
 7. Pas in haar boek "In handen van de taliban" komt mevr. de Rijke met de onthulling verkracht te zijn na op TV verklaart te hebben dat de haar geserveerde kip à la Taliban niet te hachelen was. Ik vermoed dat deze dame nog wel eens slimmer kon zijn dan de meeste mensen in de gaten hebben. Wilders had geen beter voorbeeld kunnen kiezen.

  ReplyDelete
 8. Jaap heeft de gebeurtenis haarfijn geanaliseerd. Grote klasse!

  ReplyDelete
 9. Re : Sociale dienstplicht met goede en harde militaire discipline zou een uitkomst kunnen zijn voor de toekomstige " Grijzen "

  U scheldt gelijk een Kassander, beste Cachet. Wat Ons tot vreugde stemt is dat U zich in uw uitlatingen op het net als een proseliet van de Perfecte gedraagt. Mijn politiek leidsman Mustafa Kemal Ataturk. Uiteraard zonder het te weten want zo slim als zeven Zeveks achter 1 en hetzelfde sleutelgaatje bent U nu ook weer niet. Zeven knaves mag ook. Of Zeven dwarves. De Heksen van Karres zijn we ook. De Heksen van Karres zijn opgesteld in het team van Eerste Dames V.V. De Mussen. In hun prijzenkast te Geel, Belgie komt het hoofd van Unspiek Gerebrand baron Bodissey te staan. Op sterk water. Naast de pot waarin het nog deels bevleesde hoofd van de Heilige Baltasar Gerards. Zo. Dit vliegenpoepje zo groot als een Weespermop moest ik eerst even kwijt.

  @ Frikkie van me, Sulleke

  Als Kip De Rijke met kip is gezet door haar sjeik is abortus uit den boze fluistert men achter de Gates of Vienna. Wist U dat ? Wat U zeker in het kakhuisvod dat Brussels Journal heet, heeft gelezen dat homo's gelijk U zouden gaan moeten bobslee-en vanaf Mount Arafat.

  Re : Geef mij het nummer van die Pathaan.

  Hij is dood, Kas
  Laat Ons hopen dat ze met kip loopt. Hij zag er best lekker uit.

  ReplyDelete
 10. willem

  * Branche: Administratie
  * Land: Nederland

  Over mij

  GeenStijl: "Een anonymus die zich op het internet het epitheton "de stem van politiek incorrect links" heeft aangemeten. We weten niet wie deze Willem is. We weten niet hoeveel prijzen hij heeft gewonnen, hoe groot zijn oeuvre is of wat voor brommer hij heeft. Wij weten niets van hem. Enfin, leest U zelf maar."

  @ Jaap a.k.a. blog of reason
  Ondanks Ons daartoe strekkend request civiel heeft deze Willem jou nog steeds niet gelinkt. Ik heb vandaag de hele middag zitten wachten op het verschijnen van de grootste KOSMOPOLITIST van de anti-clericalen onder de rooijen. Het is het zwaai- en draailicht Eddy Terstall, zich noemende en schrijvende eDDY Terstall op liefdevollid.nl, steeds met die kleine e. In de glossy van het blad van de heer Booij van de Speakers Academy staat op blz 177 onder meer te lezen dat hij vijfmaal naar India naar een filmfestival is geweest. Met zijn films. Uiteraard op kosten van O.K.&W. De Opperlandse belastingbetaler. De Sukkel van de Lindengracht was apetrots dat hij een Indiaas publiek de tieten kon tonen van []

  De zeer invloedrijke Eddy Terstall vindt het een verworvenheid van de eerste orde dat hij op jullie kosten een blik op wat tieten gunt in ZIJN film in een achterafzaaltje in Kerala, India. De L*L gelooft [Eddy is zelfs geen atheist, Eddy is agnost] Eddy gelooft

  - hij valt zo uit -

  ReplyDelete
 11. Die Eddy naait jullie van achteren, van opzij, van voren en van boven dachten ze in Kerala, India

  Wie zijn 'ze' als bedoeld hierboven ?

  ReplyDelete
 12. fipo

  Send our best wishes to (Onanist) Hans Jansen. Greetings to Sultan Turk of the Catholic Old Beggars Comptoir in A'dam too. With our help he will defeat that Aardvarks of Hans's Jansen's. Both of them. One blow will do. One posting is enough

  ReplyDelete
 13. Re : Anonymous Martien Pennings said...

  Jaap! Godverdomme! Chapeau! Een meesterstukje. Werkelijk héél mooi! En dat zeg ik op de vroege morgen na een kilometer of acht hardlopen. Dus ik ben echt erg nuchter.

  @ You blasphemist raped the name of Cassandra. She was first and then you came when she was a beautifull but naughty babe of ix and 1/2 weeks old. You are Kassander. We of all the Churches of Malabar are followers of the unbelievable apostle Thomas. Tell your friend the (Onanist) Hans Jansen we will come to guide him to Adam's Peak and then by by to Heaven with him

  ReplyDelete
 14. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 15. Prachtig stuk. Raakt de kern

  ReplyDelete
 16. http://tinyurl.com/lxfr5g

  ...Tariq Ramadan is vermoedelijk zinloos bezig. Als de mohammedanen werkelijk Europa innemen, dan begint hun gevecht met de Chinezen. Het is twijfelachtig of dat af zal lopen zoals onder de Tang.

  31 mei 2009 1:56
  Blogger Sultan Turk zei...

  maandag 25 mei 2009

  Dr. Jan en Maryam uit Num'aja in het land van Jaldariyya

  Dr. Jan Sanders was een aparte man. Hij was priester van het bisdom Haarlem en docent Syrisch aan de Universiteit van Amsterdam. Sanders woonde op het Bisschoppelijk College Hageveld in Heemstede. Hij had daar een kamer en een slaapkamer en hij at mee met de andere Heren, de (oud) priesters die les gaven en toezicht hielden op de leerlingen van -toen nog- het internaat Hageveld.

  Ooit was Hageveld een seminarie, een opleidingsinstituut voor priesters zeg maar. Maar vanaf 1968 was het ook internaat voor "gewone jongens". En die gewone jongens keken hun ogen uit in dat prachtige katholieke gebouw met in het midden een koepelkerk, als ware het de Sint Pieter van Rome. Ergens, boven in dat enorme gebouw, woonde die wat rare Dr. Sanders. Wij begrepen weinig van wat hij deed, "Syrisch", het liet ons min of meer koud. Maar hij viel toch wel op, die Dr. Sanders. Hij was... wat wereldvreemd, zeg maar. Of waren wij het?

  Ik vertrok in 1975 van dat internaat, en liet de herinnering aan Dr. Sanders achter me. Tot ik vandaag, zo'n 35 jaar na dato, de krant opensloeg en las dat er een Oud-Syrische 'Mariken' ontdekt was:

  "NIJMEGEN - Het zestiende-eeuwse verhaal van Mariken van Nieume­ghen is in het begin van de negen­tiende eeuw in Oost-Turkije ver­spreid. Dat heeft hoogleraar Oos­ters Christendom Herman Teule ontdekt, toen hij een aan de Rad­boud Universiteit in Nijmegen ge­schonken stapel oude handschrif­ten doorbladerde.
  Teule herkende zinnen in het in oud-Syrisch schrift opgetekende verhaal. Hij zocht ruim een jaar naar de oorsprong van deze Arabi­sche versie van het Hollandse ver­haal. De hoogleraar noemt de vondst opvallend, omdat christe­nen in het Midden- Oosten meer dan genoeg eigen legendes en volksverhalen hadden. Bovendien was het stadje Mardin, waar het handschrift is gemaakt, in die tijd vanuit Nederland gezien zowat het eind van de wereld, aldus Teu­le.
  Mariken van Nieumeghen gaat over een meisje, dat op de markt in Nijmegen door de duivel wordt verleid. Na zeven jaar feesten krijgt ze spijt en keert ze terug tot het christelijk geloof. Mariken heet in het Arabische verhaal Maryam, die in het land Jaldariyya (Gelre) woonde en door haar oom naar de markt in Num'aja (Nijmegen) werd gestuurd.

  Teule ontdekte dat een Latijnse versie van het wagenspel uit 1515 in het Italiaans was vertaald. Een korte versie van het verhaal staat in een Italiaans boek dat in 1750 is verschenen. Van dat boek is in 1821 in Rome een Arabische vertaling gemaakt, die in het Midden- Oos­ten razend populair werd.

  Het bijzondere handschrift zat in een stapel spullen die de Amster­damse oudhoogleraar Jan Sanders in 2007 aan de Nijmeegse universi­teit schonk."

  Wat een rare man toch, die Dr. Sanders. Heeft hij een prachtig verhaal tussen zijn spullen liggen, doet hij er niets mee. Hoewel, ik zou mij voor kunnen stellen dat hij het bewust heeft gedaan. Zonder enige twijfel kon hij lezen waar het verhaal over ging. Dr. Sanders was een erudiet mens, en hij had een fijn gevoel voor humor. Het zou best wel eens zo kunnen zijn, dat hij het er bewust tussen heeft gestopt. Om het vervolgens naar Nijmegen te sturen. "Kijken of ze op zitten te letten, daar in Nieume­ghen", zal hij gedacht hebben.

  Dr. Jan Sanders was echt een heel aparte man

  - vervolg op Hoeiboei, daar geplaatst om 5:17 -

  ReplyDelete
 17. LS...

  U scheldt gelijk een kassander etc. Zo ver kon ik het nog volgen. De rest ontgaat mij volledig... Moet ik blij of droef zijn...Verlos mij van deze onzekerheid !

  Caesar Lion Cachet

  ReplyDelete
 18. Re : U scheldt gelijk een kassander etc. Zo ver kon ik het nog volgen. De rest ontgaat mij volledig... Moet ik blij of droef zijn...Verlos mij van deze onzekerheid !

  Resultaten 1 - 10 van circa 22.200 hits voor 'caesar lion cachet'
  Een opponent die heel wat meer van de islam weet dan de Zelfbevlekker.
  Deinst niet terug voor een grove scheldpartij ondanks zijn distinctieve achternaam.
  Wij gooiden een visje uit.
  Et voila. Het hapt en zit aan de haak. Koning Nobel ligt aan de ketting en het Kangal teefje gaat met hem spelen. Of niet

  Beetje jammer dat Willem die de madoc maakte nog nooit een kangal had gezien. Wanneer dat wel zo was dan was die pompineuze nick er nooit gekomen. De lobbes denkt dat zijn comments z.g. lettres de cachet zijn.

  Leidse Ploertenleeuw

  Welkom op deze mooie Pinksterdag

  ReplyDelete
 19. LS...

  Deze Turk is in ieder geval:
  " A Suitable Case For Treatment "
  Om het maar eens in goed Nederlands te formuleren...

  De Groeten van Caesar Lion Cachet...

  ReplyDelete
 20. De Leidse Ploertleeuw gebruikt L.S., als aanhef. Hij moet van zijn baas G_W schrijven D.L.H., Hij comment o.m. op PVDA Leiden met een inderdaad bewonderens waardige kennis van de islam. De Zelfbevlekker kan daar geen puntje aanzuigen. De Zelfbevlekker loopt met molentjes met sinds olim de tekst dat alle moslims de nachwuchs zijn van Arabische kamelen die gedekt zijn door de zwijnen uit Quom. Ik wil geen haatzaaien tegen pedofielen ondanks dat art 137c W.v.S. dat niet verbiedt. Dus voor de laatste maal : De Zelfbevlekker is vermoedelijk de pedo die 5 jaar en drie maanden heeft gekregen voor geflikflooi met onze musjes. Waaronder een baby.

  De Leidse Koning Nobel weet niet wie aan de knoppen zitten bij GatesOfVienna.com. Gates of Vienna en Fjordman zijn de grootste islam-bashers van Die Ganse Welt. BLONDI [nog steeds een lekker dier in haar 64ste levensjaar] a.k.a. de Hond van Adolf Hitler staat prominent op hun site met Eretz ut-Yisrael daarbij. Ze zijn zo erg dat de Amerikaanse GeenStijl ze heeft gebanned. Over Free Speech gesproken. Gebanned wegens vermeend Nationaal-Socialisme.

  Lionel Caesar Cachet weet niet wat hij zou moeten weten. Niet onlogisch want leeuwen liggen 23/7 in dierentuinen te knorren. Ooit van een slimme simba gehoord ? Gelezen zijn commentaar op Femke Halsema is hij in alles een Leidse Ploert. Een ploert is een burger die in Leiden kamers verhuurt. Hij verhuurt ze het liefst aan Elles (vroeger studentes die lid waren van V.V.S.L. - Elles dus. Als de Elles met de Heeren van B.E.E.T.S. zoals

  - klop op de deur -

  ReplyDelete
 21. LS...

  Wat ze er allemaal niet bijhalen. Om je te benatten. Mijn moeder is een Leidse en mijn vader heeft er gestudeerd en een Lion is toch beter dan een rat. Als hier de rattenplaag voorbij is kom ik nog wel eens een keertje terug. Toedelou

  CAESAR LION CACHET

  ReplyDelete
 22. Den Lezer Heil,

  @ Lionel Cachet a.k.a. Leidse Ploertleeuw

  Zo makkelijk komt U van mij niet af. We gaan louter voor ons plezier vannacht op U jagen. Op internet. Iemand met een kennis als de Uwe laten wij niet lopen. We gaan Uw nieren proeven, mijn beste. Heeft men U nooit verteld dat achter Uw aanhef met Lectori Salutem nooit & te nimmer het z.g. beletsel teken mag volgen. Het beletsel teken bestaat uit drie vliegenpoepjes op een rij. De Zelfbevlekker weet daarover op sluwe wijze mensen als U en ander Knorren volk, van alles voor te liegen. Gelijk elke Arabische sjeik geef ik U een voorsprong van een kwart dag. Op mijn klokje is het nu 12:00 uur dus ren voor je leven.

  Simba

  ReplyDelete
 23. L.S.

  Dichterlijke vrijheid heet dat o duistere achterlijke. Gij jaagt al eeuwenlang op mij zonder mij te kunnen vangen. Oh idioot, speciaal geschapen om de krijgers van het Vrije Westen wakker te houden. Wat wilt gij aanvangen met het brood als aalmoes in de mond dat gij zelf niet kunt bakken omdat gij te stom bent. Wat wilt gij aanvangen met uw handen gebonden door Onan omdat gij nooit kunt krijgen wat gij begeert zonder den andere te verminken uit pure haat voor het leven. HAAHAA Daag mij uit en tot varkensstront zult gij vergaan en uitgestrooid worden in de wind van de dorre woestijn waar de straf van Allah heerst en geen maagd te vinden is. Caesar Lion Cachet

  ReplyDelete
 24. Re : Wat mij bijzonder trof is de passage, waarin zij (de journaliste) zegt: "[...] Een mens is nooit alleen maar een monster, omdat hij zich taliban noemt."

  @ Arend de Wit

  http://tinyurl.com/mjce63

  U heeft een prachtige voornaam. We hebben in de Stad van de Goed Heilig Man ook korte tijd in het Arend Bontekoeplantsoen gewoond/verbleven. We moesten hals/koprol weg uit de Rijswijkstraat toen van de ene dag op de andere die buurt volstrekt onleefbaar werd. Het was niet het Makakenleger van Hanuman baron Marcouch van Slotervaart dat ons de das omdeed. Een zesbaans randweg god.is.voor.de.dommen.nl was het. Binnen een enkele minuut was de stilte over. Binnen tien minuten waren we weg. Dag Bobby Haarms van de Perche d'Or. Dag bloemen, dag vogels, dag vissen. Vijf jaar clandestien 24/7 verbleven maar nooit in het GBA. De huismeester hadden we in de kn*p.

  Jan Tromp wiens huur $ 7000 p.m. bedroeg wist na drie jaar New York nog steeds niet hoe @ wat met kerst voor het bedienend personeel. De L*L met hoofdletters heeft nog nooit van een dertiende maand gehoord. Achteraf bezien is dat niet opmerkelijk. Zijn grootste journalistieke succes was de laatste brief bij leven van Ir. H.A. Schuringa. Een ieder die die brief nu leest weet dat daarin niks stond wat niet al bekend was/is geworden van de grootste ladenlichter, beurzensnijder en randenknipper van het Huis van Usher a.k.a. het Hollandse Huis van Oranje. Jan Tromp moet oprotten. Het Huis van Usher moet oprotten. Wie moet er nog meer oprotten ? G_W en zijn bende Tokken moeten weg. (Zelfbevlekker) Hans Jansen en ook de atheistische groot ahjatollah Afshin Ellian stuur ik op wintersport. Met een tweemans bob Mount Arafat af. Ik stop om wat lucht@ Lionel
  See you bij Stan de Jong

  ReplyDelete
 25. Hier had het genadeschot voor dat onderkruipsel also known as Jan Tromp moeten staan

  @ redaktie Volkskrant

  Uistel van executie want ik heb alles in cache

  ReplyDelete
 26. Tijdelijk offline

  Update vrijdag 29 mei. Inmiddels hebben de beste consultants van Nederland zich over het performance-probleem van het nieuwe vkblog gebogen. Zij zijn met ons tot de conclusie gekomen dat er niet een simpele oplossing bestaat. De nieuwe verwachte datum van livegang is donderdag 4 of vrijdag 5 juni.

  We bieden nogmaals onze excuses aan en hopen van harte dat u bereid bent om eind van de week terug te keren

  ReplyDelete
 27. Tulay (et al),
  Even snel geteld, perfect score: 19/19 reacties off-topic. Ben geen banner maar ook geen kladblog. Pls behave girls.

  ReplyDelete
 28. 20/20 is de score nu

  .
  .Ook de dames liggen op apengapen
  .ze liggen er voor pampus bij  .tot 1 juli heb je rust
  .geen enkel comment  .aan jou de schillen & de dozen


  .aan ons G_W

  ReplyDelete
 29. LS...

  Inmiddels zijn wij al weer een zonnetourtje verder en de vraag is of die Malle Turan al op genomen is ? Hahaha...

  Caesar Lion Cachet

  ReplyDelete

Gratis web site teller.