Monday, June 7, 2010

Collignon wint stripprijs

Jos Collignon in de Volkskrant

Amsterdam, 7 juni 2010

Jos Collignon wint stripprijs ‘De eeuwige Jood en zijn manieren’ met bovenstaande inzending. "Collignon slaagt erin op subtiele wijze de inherente agressie en arrogantie van de zionistische entiteit in een paar pennenstreken te vatten", aldus het juryrapport.

Voorts roemt het rapport de gelaagdheid in Collignons werk "waardoor steeds nieuwe perversiteiten op de voorgrond treden die de toeschouwer als het ware dwingen te blijven kijken en ontdekken".

Voor zijn collega’s maar ook voor de grote schare fans die de kunstenaar inmiddels om zich heen verzameld heeft kwam de uitverkiezing niet als een verrassing, "de consistente lijn en zijn creatief hoogstaand werk maken hem tot de terechte winnaar" laat de redactie van de Volkskrant telefonisch weten.

Collignon zelf toonde zich in een eerste reactie verheugd en verklaarde dat hij een deel van het prijzengeld ten goede zal laten komen aan het nabestaandenfonds ‘de martelaren van 31 mei’.

Voor een Palestijns Palestina, houzee!

6 comments:

 1. Palestijns.. -wat is dat dan? het is geen ras ofzo, meer een zelfbenoemd volk die rijkdom vd joden beloofd werd door uberterrorist Arafat..
  M.a.w. bij voorbaat zijn deze bv. wahonieten, al luie lijkenpikkerts, die liever 50 jaar wachten tot de joden worden uitgeroeid ipv zelf iets op te bouwen..
  En u verdedigd dat?
  U is niks meer dan een ordinaire jodenhater..
  Zit dat in de familie ofzo?

  Zonder vriendelijke groet,

  ReplyDelete
 2. @kippeneukert, U neukt de kip volkomen mis. Ik had bedacht dat de naam van de verzonnen prijs ‘De eeuwige Jood en zijn manieren’ het waarschuwingsbord SATIRE overbodig zou maken. Kennelijk niet. Ter geruststelling leest u best de voorgaande post; zelfde onderwerp, geen satire.

  ReplyDelete
 3. @Jaap, Ik zie het..
  Mijn reactie was gericht tegen dhr. Jos Collignon zijn citaat..

  Hulde voor uw site/inhoud, ik zal hem ''bebladwijzeren''

  ReplyDelete
 4. Mmh, ongeveer hetzelfde als dat Jud Süss de Televizierring zou winnen...

  ReplyDelete
 5. De prent had aan kracht gewonnen als Bibi maar negen vingers had opgestoken

  ReplyDelete
 6. Waarom werken wakkere bloggers niet meer SAMEN tegen
  dit ontzettende antisemitisme?
  Nu is 't 'Divided we stand".

  ReplyDelete

Gratis web site teller.